Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Lajčáková-Hargašová (46) sa bojí o deti
Zdielať na
Showbiznis

Lajčáková-Hargašová (46) sa bojí o deti

Má dve krásne dcéry a pochopiteľne sa o ne bojí. Nemyslíme tým, že stojí s puškou pred dverami... Jarka Lajčáková-Hargašová sa bojí, aby sa jej dcéram nestalo niečo nepríjemné napríklad pri jazde na bicykli.

"Každá mama sa neustále sťažuje, ja som tiež taká, všetko zakazujem, a vtedy sa práve niečo stane," hovorí moderátorka. "Nejaké vážnejšie úrazy, to nie, mali sme operáciu, ale nebolo to vášne, tak sme to zvládli," dodáva.

Predstavy, či myšlienky začínajúce na "čo ak", "keby náhodou" si moderátorka neprivlastňuje. "Ja si myslím, že nemá zmysel si to privolávať a strachovať sa za každú cenu, ono tým deťom sa vždy môže niečo stať, pokiaľ ide o tie úrazy, tak nie som až taká úzkostlivá," hvorí Lajčáková-Hargašová.

No svoje si hrdá mama dvoch dievčat už užila. Potrápila ju najmä dnes už 21-ročná Vanesa. Jarka dnes už s úsmevom dodáva, že jej zážitky z lekárskych ambulancií by vystačili aj na knihu. "Som hovorila, že ja by som mohla napísať príručku o pohotovostných ambulanciách na Slovensku," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie