Polojasno
22°
Bratislava
Polonahá a opitá Kate Moss (40) žúrovala na Ibize
Zdielať na

Polonahá a opitá Kate Moss (40) žúrovala na Ibize

Zdroj: Twitter

Neutíchajúca hudba na plné pecky, potoky alkoholu a ostrov plný celebrít. Poriadna párty na Ibize sa začala až vo chvíli, keď prišla polonahá Kate Moss. Naliala do seba toľko poldecákov, že takmer v bezvedomí skončila v spoločnosti Marilyna Mansona.

Na ostrove, ktorý nikdy nespí, nemôžu za žiadnu cenu chýbať večierkové kráľovny Kate Moss alebo Paris Hilton. Zatiaľ čo prítomnosť Paris sa zatiaľ obišla bez väčších škandálov, Kate spôsobila rozruch hneď na prvom večierku, na ktorý vyrazila.

Sieťované šaty

Spoločne s Naomi Cmpbell, Kim Kardashian a jej mužom Kanyom Westom oslavovali narodeniny ďalšieho kamaráta a slávna topmodelka sa na to príslušne nahodila. Svoje nejintímnejšie partie skryla pod tyrkysovú spodnú bielizeň a cez seba si prehodila sieťované šaty, ktoré boli skôr len na ozdobu. Kate tak prišla takmer nahá.

A ako už to má Kate vo zvyku, alkohol si liala do hrdla prúdom. Ku koncu potom o sobe už skoro nevedela. Fajčila jednu cigaretu za druhou, nedokázala udržať otvorené oči, váľala sa po známych a vo finále zaspala na hrudi macatej speváčky Beth.

Súvisiace články

Najčítanejšie