Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nevesta Zora Czoborová (47) a jej svadobný parfum? Vieme, po čom bude voňať!
Zdielať na

Nevesta Zora Czoborová (47) a jej svadobný parfum? Vieme, po čom bude voňať!

Zdroj: SITA

„Určite bude svieža a voňať nádherne, ako vždy“ myslí si Zorina známa. „Poznám jej vôňu a je veľmi príjemná,“ prezrádza ďalšia kamarátka budúcej nevesty Zory Czoborovej. Ak chcete voňať ako táto známa fitneska aj vy, tak potom musíte siahnuť po ...? Čítajte ďalej, dozviete sa!

„Mne sa páčia také ľahké – svieže vône. Skôr kvetinové, ale nemôžu byť silné,“ tvrdí samotná Zora Czoborová, ktorá sa už čoskoro stane vydatou pani. Na parfumoch nikdy nešetrila, ale ani za ne nevyhadzovala veľa peňazí. „Už asi päť rokov používam jeden parfum – myslím, jednu značku, niežeby mi stačil jeden flakón na päť rokov,“ smeje sa Zora. A jeho vôňa je presne zmesou kvetín. Je však nenásilná, jemná, pohládza dušu, zmysly, dráždi, ale pritom nie je vtieravá.

„Vždy si hovorím, že už musím vyskúšať niečo nové, ale aj tak sa vždy vrátim k pôvodnému parfumu. Zdá sa, že ten mi najviac sadol na moju pokožku,“ hovorí voňavá Zora, ktorá zároveň dodáva: „Každý by si mal nájsť tú svoju vôňu. To, že môj parfum na mne vonia ešte neznamená, že bude tak voňať na každom jednom človeku. Je to individuálne. Treba skúšať,“ radí budúca novomanželka.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie