Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Operný spevák Martin Babjak (60) pozná trik priťahujúci šťastie!
Zdielať na

Operný spevák Martin Babjak (60) pozná trik priťahujúci šťastie!

Zdroj: SITA

Vie, ako od seba odohnať nešťastie! Spevák so zlatom v hrdle – Martin Babjak už dávno prišiel na to, ako vybabrať so životom a zariadiť si ho tak, aby v ňom prevládali len radostné chvíle.

"Snažím sa pozitívne myslieť a všetko čo navonok vyzerá ako zlé, obrátim na dobré," prezrádza svoju fintu, ako byť šťastným človekom, operný spevák Martin Babjak. Nikdy nepokúša osud a váži si milé veci, ktoré mu prichádzajú do života.

"Napríklad nikdy nestávkujem a nehrám žiadne peňažné hry, pretože sa bojím byť milionárom. Myslím si, že keby som vyhral veľa peňazí, tak by sa mi začalo zle vodiť v iných oblastiach života, a to nechcem... Zdravie mojej rodiny je pre mňa najdôležitejšie," vyhlasuje.

To ale znamená, že je poverčivý. "Nie, nie som... Teda vlastne som, ale v tom zmysle, že všetky povery si prispôsobujem podľa seba – vymýšľam si ich tak, aby mi vyhovovali. Napríklad, keď prechádza cez cestu čierna mačka, tak ja sa teším a poviem si, že budem mať šťastie",
vysvetľuje svoj pozitívny pohľad na život Martin. Takýmto spôsobom vraj od seba odoháňa zlé a strachopudné myšlienky a aj tým si priťahuje k sebe šťastie.

"Viete, keď budete myslieť na to, že sa vám stane niečo zlé, tak sa to stane, ale keď budete myslieť na to, že vás čaká niečo pekné, tak sa to stane tiež," s úsmevom dodáva úspešný spevák, ktorý reprezentuje Slovensko po celom svete.

Súvisiace články

Najčítanejšie