Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Operný spevák Babjak (53) má kurióznu úchylku
Zdielať na
Hudba

Operný spevák Babjak (53) má kurióznu úchylku

Magazínu Top Star sa podarilo odhaliť niečo, čo odhaliť nemali...Týka sa to operného speváka Martina Babjaka... Našťastie to pán Babjak zobral všetko s humorom!

Martin Babjak je spevák so zlatom v hrdle a hrebeňom vo vrecku! "No tak to ste ma riadne dostali," hovorí. Bez hrebeňa ani na krok! Prečesanie si vlasov je pre operného speváka rituál, ktorý vykonáva aj niekoľkokrát počas 24 hodín...

Čo by niektorí muži za takú hrivu, ako má Martin, dali. Tomuto speváckemu velikánovi musia isto aj závidieť. "Neviem, či je to závideniahodné. To je nejaké genetické dedičstvo, alebo danosti. Moja mama mala husté vlasy. Otec nie, ale mama áno," zamýšľa sa spevák.

Alebo možno je ten rapídny rast vlasov naozaj spôsobený tým, že Martin Babjak si pokožku tým hrebeňom dobre premasíruje. "Tak zase nie som rockový spevák... i keď je pravda, že niektorí moji kolegovia majú dlhé vlasy," hovorí. 

Čo je ale isté na 100 percent je to, že Martin Babjak sa chce páčiť svojmu publiku! "Každému záleží na tom, ako vyzerá navonok... Musíme sa starať o náš výzor," dodáva Babjak.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie