Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Herečke Zuzane Kronerovej (62) bolesť rúk zmarila profesionálne plány!
Zdielať na

Herečke Zuzane Kronerovej (62) bolesť rúk zmarila profesionálne plány!

Za nesplneným snom neplače. Hoci veľmi túžila, aby sa jej splnil. Keď bola Zuzana Kronerová dieťa, predstavovala si, že keď bude veľká, tak budeee....

"Chcela som byť kaderníčkou. Veľmi ma bavilo hrať sa s vlasmi iných ľudí,“ prekvapila úspešná herečka svojou odpoveďou na otázku, čím chcela byť, keď bola malá.

Po kariére herečky absolútne neprahla. "Bavilo ma natáčať vlasy, tupírovať ich, robiť rôzne účesy, no, prosto, babrať sa s vlasmi donekonečna,“ hovorí Zuzana, ktorá sa onedlho predstaví v novom jojkárskom seriáli Dr. Emma, kde stvárni úlohu energickej matky úspešnej psychologičky Dr. Emmy.

Chcela byť kaderníčkou

Zo svojho kaderníckeho sna upustila až vtedy, keď zistila, že robiť účesy nie je až také jednoduché, a hlavne, že to aj bolí. "Začali ma strašne bolieť ruky, tak som si všetko zvážila a vyšlo mi z toho, že teda až tak veľmi zase tou kaderníčkou netúžim byť,“ smeje sa sympatická herečka, ktorá má, mimochodom, neuveriteľne husté vlasy.

"Nestarám sa o ne nijako špeciálne. Umývam si ich podľa potreby dostupnými šampónmi a nepoužívam naozaj nič výnimočné,“ tvrdí herecká diva, ktorú na obrazovkách JOJky budete od septembra vídať často.

Herečka Zuzana Krónerová pozná trik na to, ako byť krásnou. Pozrite si priložené video:

Súvisiace články

Najčítanejšie