Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Krónerová (61) doplatila na módnu diétu!
Zdielať na
Showbiznis

Krónerová (61) doplatila na módnu diétu!

Zdroj: ISIFA

Chcela byť štíhlejšia! Ale nie za cenu toho, že by jedla mesiac iba ryžu, pila čistú vodu a drela dve hodiny denne v posilňovni. Známa herečka sa preto rozhodla vyskúšať diétu, ktorá bola označená ako „prevratný prípravok“. A výsledok?

V rozprávke Zhŕňajova nevesta svojmu ženíchovi tvrdila, že „neje, nepije, len zo vzduchu žije“, no v skutočnosti potajme chodila do komôrky na slaninku a chlebík.

Aj v skutočnom živote Zuzane Krónerovej chutí papať. A vždy aj chutilo, preto sa neraz jej zvýšený apetít prejavil aj na jej postave, ktorá sa jemne, na niektorých miestach, zväčšila.

Zuzana si preto povedala dosť! Rozhodla sa schudnúť! Ako? Takto!

„Raz v živote som mala taký pokus. Dokonca som na to šla vedecky. Zakúpila som si vtedy veľmi módny prípravok na chudnutie, ale neprečítala som si dobre návod, takže namiesto pred jedlom som ho užívala po jedle a pribrala som asi 6 kíl. Odvtedy žiadne diéty nedržím,“ spomína s úsmevom na svoj pokus vylepšiť si figúru.

Obľúbená herečka už veľmi dobre vie, že najzdravšia metóda chudnutia a udržania si primeranej hmotnosti, sa skrýva jedine v správne vyváženom jedálnom lístku a dostatočnej pohybovej aktivite.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie