Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Žúrmajster Harry (29) stratil na Slovensku peňaženku s mobilom!
Zdielať na

Žúrmajster Harry (29) stratil na Slovensku peňaženku s mobilom!

BELÁ / V Chateau Belá pri Štúrove sa v miestnom kaštieli zišli aristokrati z celého sveta – vydávala sa totiž dcéra majiteľov. Nechýbal ani britský princ Harry, ktorý na Slovensko pricestoval v najväčšom utajení. Podľa britského The Daily Mail si užil poriadne divoký víkend. Počas svadby zaspal na bare a stratil peňaženku spoločne s mobilom.

Princ na svadbu síce pricestoval so svojou niekdajšou láskou Chelsey Davy, hostinu si užíval v spoločnosti iných dám. Očití svedkovia ho videli flirtovať s brunetkou.

Exkluzívna fotografia, ktorú vyfotil jeden zo svadobčanov, ukazuje princa približne o šiestej hodine ráno s brunetkou v tmavozelených šatách a čiernom tope bez rukávov. Na ďalších fotografiách sa zhovára s ďalšími dvoma ženami, píše britský The Daily Mail.

Reprofoto/Daily Mail

Podľa výpovede čašníka, ktorý nechcel byť menovaný, strávil princ celú noc v bare popíjaním Bloody Mary, ktorú miešal s rumom či vodkou.

Pozrite si reportáž Drahu Dobrovicsovej, ktorá navštívila jeden z najromantickejších historických hotelov v Európe, kde sa svadba odohrávala:

Len priatelia?

Po svadbe v sobotu Harry spoločne s priateľmi pili a tancovali do skorého rána. Keď opustil bar, svoju peňaženku aj telefón nechal na stole.

Čašník z Chateu Belá Štefan Csonto jeho majetok našiel a vrátil mu ho. "Poďakoval mi a podal ruku," povedal a potvrdil, že hoci trávil s expriateľkou Chelsey veľa času, zdalo sa, že sú len dobrými priateľmi.

"Povedal nám, že najlepšie na svadbe bolo, že mohol byť sám sebou a nikto ho neobťažoval len preto, že je princ Harry," doplnil. "Bol zábavný. Počas svadby trochu pil, rovnako ako všetci," opísal svoje dojmy z princa.

Nechoď, nechoď!

Jeden kuriózny kúsok si Harry nechal aj na záver oslavy. Po záverečnej, keď sa barman snažil dostať autom domov ho princ zastavil - keď mu skočil priamo pred vozidlo. "Nechoď, nechoď," Bolo to zábavné. Ešte stále mám odtlačky jeho rúk na prednom skle," opísal situáciu muž z obsluhy.

Buckinghamský palác sa k svadbe a jej okolnostiam nevyjadril. Podľa vyjadrenia hovorcu išlo o výsostne súkromnú záležitosť princa.

Súvisiace články

Najčítanejšie