Jasno
21°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Bikinová selfie Jennifer Lopez (44), užíva si život
Zdielať na

Bikinová selfie Jennifer Lopez (44), užíva si život

Zdroj: Blesk.cz

Jennifer Lopez ukázala, že po rozchode so zajačikom Casperom nesmúti. Vyrazila s partiou priateľov na pláž a na sociálne siete posiela svoje fotky v bikinách a so šťastným úsmevom. A pristane jej to!

Už aj J.Lo, známa aj svojím pozadím veľkých rozmerov, ktoré si nechala poistiť na nekresťanskú sumu, podľahla trendu selfie. Svoj účet na Instagrame začala plniť fotkami, na ktorých sa vytŕča v bikinách.

Za Casperom netrúchli

Naposledy sa pochválila snímkou, ako si užíva Deň otcov na pláži a predvádza svoje nové bikini. Chce tak dať celému svetu najavo, že po rozchode s mladým Casperom netrúchli a užíva si letné dni naplno.

S Casperom sa speváčka rozišla pred pár týždňami. Údajne potom, čo vyšli najavo esemesky, ktoré si jej milý posielal s transexuálom! Lopez je tak opäť sama. Spoločnosť jej robia jej šesťročné dvojčatá a milovaná maminka. Práve s tou a ďalšími priateľmi vyrazila v nedeľu osláviť Deň otcov k moru.

Casper ako herec

Tanečník Casper Smart však nechce nechať nič na náhodu a zo vzťahu s Jennifer Lopez sa snaží vyťažiť čo najviac, dokým jeho meno neupadne do zabudnutia."Casper rozbieha hereckú kariéru," povedal známy expáriku o Smartovi, ktorý by sa mal objaviť v pripravovanom filme Restored Me. "Sústredí sa na herectvo a zúčastňuje sa na konkurzoch," doplnil ďalší zdroj. Viac si prečítajte TU.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie