Polojasno
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Tůma (36): Som pri svojej priateľke šťastný
Zdielať na

Tůma (36): Som pri svojej priateľke šťastný

Sú spolu už niekoľko mesiacov, ale svoj vzťah stále oficiálne nepotvrdili. Filip Tůma a Nela Pocisková sa však nemajú potrebu zdôverovať médiám.

"Nemôžem povedať, že všetci novinári, tí menej normálni mi prekážajú," tvrdí herec Filip Tůma. Nedá sa ale všetkých hádzať do jedného vreca a napriek mnohým veciam, ktoré sa často nezakladajú na pravde skonštatoval, že tých objektívnych novinárov v mediach pracuje stále dosť.

Bez komentára

"Všeobecne musím povedať, že novinári sú zlatí," dodáva. Jedna otázka mu však stále behá mysľou. Prečo stále ľudia vidia nad vzťahom s Nelou Pociskovou toľko otáznikov.

"Neviem, prečo je také ťažké skúsiť akceptovať niečo, nikto nič nevyvracia, nikto nič nepotvrdzuje, skrátka iba nechceme komentovať niečo," dodáva.

Vrhnem sa z Dunaja

"Nemyslím, že sa schovávame, oni píšu všetko. Človek, keby veril všetkému, čo napíšu novinári, tak asi fakt sa vrhnem z Dunaja a nech ma to do Gabčíkova zanesie," dodáva herec. A na otázku, či je šťastný po boku svojej priateľky, odpovedal: "Môžem povedať, som šťastný."

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie