Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Nela Pocisková (22) zlenivela, stále len spí!
Zdielať na
Showbiznis

Nela Pocisková (22) zlenivela, stále len spí!

Hovorí sa o nej, že má práce viac, ako dokáže zvládnuť. Špekulovalo sa o tom, či náhodou nepotrebuje odbornú pomoc, aby pracovný nápor zvládla v pohode. No Nela Pocisková sa cíti fajn a prezradila nám, ako svoj voľný čas najradšej trávi.

"Spím a spím," toto bola Nelina prvá reakcia na otázku, ako vlastne trávi svoj voľný čas. Ten spánok je pre ňu vraj najlepší relax, ale nie je to to jediné, čo Nela vo voľných chvíľach robí. Číta knihy, užíva si mladosť, rada navštevuje kino, vysedáva na kávičkách s priateľmi. Také celkom obyčajné aktivity, no nie?

Herečka má aj jednu netradičnú zábavku. "Jazdím na koni. Milujem kone," prezradila Nela, ktorá sa okrem iného živí aj tancom. K muzikálom totiž tanečné kreácie neodmysliteľne patria. Ak by spadla z koňa, v jej prípade by to mohlo mať fatálne následky. "Je to pre mňa pocit slobody keď si na neho sadnem," vyznala sa zo svojej lásky k veľkým zvieratám.

Jej snom je koňa aj vlastniť, no na to by potrebovala ešte viac času. No súhlasila s tým, čo sa hovorí, že najkrajší pohľad je skutočne z konského chrbáta.

Celý rozhovor s Nelou Pociskovou o tom, ako trávi voľný čas nájdete v priloženom videu.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Najčítanejšie