Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Sisu Lelkes Sklovskú (48) média neurazia, berie ich s nadhľadom
Zdielať na

Sisu Lelkes Sklovskú (48) média neurazia, berie ich s nadhľadom

Speváčka Sisa Lelkes Sklovská si na svoju adresu musela vypočuť už množstvo kritiky. Napriek tomu, vždy sa iba usmieva a hoci by mohla, zatiaľ žiadnu vojnu médiám nevyhlásila. No myslí si svoje.

Vždy s úsmevom

Keď sa verejnosť dozvedela, že Sisa Lelkes Sklovská bude porotkyňou v speváckej súťaži X Factor, české médiá si ju doslova podali. Častovali ju za vyzobanú slnečnicu.

"Vzala som to s humorom, lebo napísať o mne také veci a povedať, že som C-čková speváčka bolo veľmi prestrelené," konštatuje speváčka.

Sisa má na svojom konte dlhý zoznam úspešných účinkovaní nielen v slovenských, ale aj českých muzikáloch. Svoje úspechy ale nemedializuje, hoci jej právom patria.

"Bola som prekvapená, že slovenské médiá toto prebrali. Nečakala som to. Predpokladala som, že človeka podržia, pretože by sa mali zastať človeka, ktorý žije v tomto štáte a patrične ho reprezentuje," zamýšľa sa.

Výzvam čelí

S nadhľadom však predýchala aj túto krivdu a s úsmevom a noblesou zvládla úlohu porotkyne. Jej zverenec dokonca súťaž vyhral! "Som človek, ktorý si v živote nasadzuje latku vysoko. Som teda nesmierne šťastná, keď ju preskočím. Je to úžasný pocit," rozjíma.

Úspech Petra Bažíka v speváckej súťaži ju teší. Veď práve ona zmenila jeho výzor a pomáhala mu aj s výberom súťažných piesní. "Mňa to baví. Mám rada výzvy a ťažké úlohy," priznáva speváčka. 

Ľahké úlohy Sisu nebavia. Ľahký nemá ani život, veď neustále účinkuje v muzikáloch, koncertuje, stará sa o domácnosť a popri tom stíha byť aj vzornou manželkou.

"Som stále v dobre nálade. Celý život som večný optimista a jediné, čo človek nemôže ovplyvniť, je zdravie," konštatuje Sisa.

Preto sa ku každej výzve postaví čelom. "Život ma naučil. V poslednom ročníku na vysokej škole som celý rok spievala v bare. Nikto o mne nevedel, že po večeroch spievam v bare a ráno som v škole spievala operu," spomína.

Súvisiace články

Najčítanejšie