Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Monacká kňažná (36) čaká dvojičky
Zdielať na

Monacká kňažná (36) čaká dvojičky

Na konci mája oznámil kniežací dvor, že manželka Alberta II. je tehotná. Bývalá juhoafrická plavkyňa Charlene Wittstock pravdepodobne čaká dvojičky. S novinkou sa pochválil na sociálnej sieti dobrý priateľ jej otca. Správu priniesol Hello Magazine.

"Môj spolužiak z Bulaway  a dobrý priateľ Mike Wittstock mi telefonoval a povedal, že jeho dcéra čaká dvojičky. Gratulujeme Charlene a Albertovi," napísal juhoafrický televízny moderátor Derek Watts na sociálnej sieti Twitter.

Krátko po zverejnení ho Watts zmazal. Napriek tomu to berú médiá ako hotovú vec. Nastávajúci starý otec Mike Wittstock nepriamo potvrdil správu, keď oznámil, že s manželkou budú mať už štyri vnúčatá. Ich dvaja synovia majú dve deti, píše Hello Magazine.

Monacký kniežací dvor zatiaľ informácie o dvojčatách nekomentoval. V jeho prehlásení stojí iba správa o tehotenstve.

Monacká kňažná Charlene s kniežaťom Albertom II:

V poradí tretí potomok

Princ Albert II. a monacká princezná Charlene s nesmiernou radosťou oznamujú, že očakávajú radostnú udalosť. Narodenie potomka príde koncom roka, píše sa v komuniké.

Albert II. má už dve nemanželské deti, ktoré sú vyradené z nároku na trón. S realitnou maklérkou má dvadsaťdvaročnú dcéru Jasmine Grace Grimaldi a s bývalou letuškou z Toga desaťročného syna Alexandra.

Súvisiace články

Najčítanejšie