Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Monacká kňažná je v tom! Charlene (36) porodí koncom roka
Zdielať na

Monacká kňažná je v tom! Charlene (36) porodí koncom roka

Zdroj: SITA

MONAKO / Monacká kňažná Charlene je tehotná. Tridsaťšesťročná rodáčka zo Zimbabwe čaká prvé dieťa s manželom, kniežaťom Albertom II.. Bábätko by malo prísť na svet koncom roka.

Charlene je tehotná

O radostnej novinke informovali zástupcovia paláca. "Knieža a kňažná vám s radosťou oznamujú, že kňažná Charlene je tehotná. Dieťa by sa malo narodiť koncom roka," uviedli. Píše o tom magazín USMagazine.com.

Dvojica sa zoznámila v roku 2000, pričom na verejnosti ich bolo možné spolu vídať od návštevy zimných olympijských hier v Turíne v roku 2006. Päťdesiatšesťročné knieža a bývalá olympijská plavkyňa o zásnubách verejne prehovorili 23. júna 2010.

Dve nemanželské deti

Civilný sobáš sa konal 1. júla 2011, pričom svoje "áno" si povedali po druhý raz aj počas cirkevného obradu, ktorý sa uskutočnil o deň neskôr.

Knieža Albert II. vládne Monaku od roku 2005. Jeho rodičmi sú už zosnulí herečka Grace Kelly a monacké knieža Rainier III.. Albert má už dve nemanželské deti s dvoma rôznymi ženami, dcéra Jazmin Grace Grimaldi má 22 rokov a syn Alexandre Coste desať.

Súvisiace články

Najčítanejšie