Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Stávka stávok: Landl (50) a Kobielsky (38) v pyžamách neprišli
Zdielať na

Stávka stávok: Landl (50) a Kobielsky (38) v pyžamách neprišli

BRATISLAVA / Uzavreli veľkú stávku! Herci z Paneláku Vlado Kobielsky a Matej Landl sa dohodli, že do vysielania Dobrého rána prídu obaja v pyžamách. Napokon ale neprekvapili.

"Keď mi povedali, že mám byť o 5:30 dole v garáži, tak som povedal, že sa nestihnem ani prezliecť," hovorí Landl. 

Učiteľ výhovoriek

Herci sa dušovali, že prídu z postele priamo na pľac. No nakoniec sa tak nestalo. "My sme išli tak neskoro spať, že sme sa nestihli prezliecť do pyžama, spali sme normálne oblečení," dodáva.

Výhovorky! Tie idú, zdá sa, Matejovi lepšie, ako plnenie stávok! "Ja som mal učiteľa výhovoriek Stanislava Dančiaka, on je v tom majster," vysvetľuje herec.

Prídem v plavkách

Zaváhanie, či je to naozaj dobrý nápad prišlo hneď po tom, ako ich tesne, a teda len o jeden deň predbehol s rovnakým plánom, iný hosť. "Včera tu bol niekto v pyžame, tak musíme byt originálni a nabudúce prídeme v plavkách," dodáva Vlado Kobielsky.

Zdá sa, že Vlado je dobrý súper. Splnil totiž už aj oveľa náročnejšie stávky. "Veľká stávka s Jakabom, Miezgom, Latinákom, že prestaneme fajčiť na 90 dní," prezrádza panelákový Kubo.

To bolo ešte na vysokej škole. "Deväťdesiat dní sme vydržali, Jakab nie." Prehra ho stála poriadne mastnú večeru, na ktorú musel pozvať všetkých chalanov.

Súvisiace články

Najčítanejšie