Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Nebyť Majky z Gurunu, herec Landl (50) by bol futbalistom
Zdielať na
Hudba

Nebyť Majky z Gurunu, herec Landl (50) by bol futbalistom

Osud mu nedoprial. O kom je reč? O Matejovi Landlovi. V herectve sa sa mu síce darí, ale možno by sa uplatnil aj ako úspešný športovec. Nebyť jeho dlhých vlasov...

Pendloval medzi viacerými športami až si napokon vybral herectvo. Trošku vedľa však? Matej Landl pritom pokojne mohol byť priekopníkom aj na inom ako hereckom poli. "Bol som vlastne taký nerozhodný. Hrával som stolný tenis, volejbal, chvíľu to bolo lyžovanie a najdlhšie to bol futbal," opisuje Landl.

A práve sny o kariére na zelenom trávniku sa mladíkovi Matejovi rozplynuli, keď dostal toto ultimátum. "To vlastne bolo až kým som nezačal nakrúcať seriál Spadla z oblakov, kde mi môj tréner, vojak z povolania, povedal, že futbalisti nesmú mať dlhé vlasy a na druhý tréning musím prísť ostrihaný nakrátko, lebo ak neprídem, tak ma nepustí na tréning," dodáva herec.

To ale nebolo možné. Keby si Matej vlasy ostrihal, pokazil by tak niekoľkotýždňovú prácu na seriáli. "Tak sa, žiaľ, skončila moja futbalová kariéra. Kde som ja mohol byť už teraz," pýta sa herec sám seba.

Náhodou, je dobré, že je Matej Landl tam, kde je. Filmový fond obohatil o množstvo nezameniteľných charakterov, a to nespomíname dabing, ktorý by bol bez jeho krásneho hlasu ochudobneným.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie