Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Princ William strážil deti na ihrisku
Zdielať na

Princ William strážil deti na ihrisku

Následník britského trónu a vojvoda z Cambridge princ William je na návšteve Yorkshire. Spúšťa projekt pre deti, ktorý im má pomôcť zvýšiť sebavedomie a zapojiť ich do aktivít, píše server itw.com

William je na návšteve Google High School vo východnom Yorkshire. Vojvodu vítal po príchode nadšený dav detí aj dospelých. Kráľovský patrón charity Skill Force spustí projekt pre deti zo základnej školy.

Program buduje detské sebavedomie, tímovú prácu a zameriava sa na riešenie problémov. Povzbudzuje a podporuje deti v nových dobrodružstvách. Charita Skill Force vychádza zo zručností a hodnôt detí. Má za úlohu inšpirovať mladých k lepším výkonom v škole aj mimo nej, píše server itw.com.

Keď strácajú smer...

Charita je zameraná na deväť a desaťročné deti, ktoré sú zo sociálne slabších pomerov a nemajú prístup k detským aktivitám. Program zahŕňa teambuilding. Deti sa môžu tešiť aj na táborenie, tímové športy, poskytovanie prvej pomoci či navigáciu v otvorenom priestore. 

Ocenenie s náznom Junior Prince pre deti je navrhnuté tak, aby zapojilo mladších žiakov do komunitných projektov. Tie predstavujú sekundárne vzdelávanie v čase, keď niektorí žiaci strácajú smer a nevedia, kam ďalej.

Pozrite si príchod princa Williama medzi deti vo východnom Yorkshire:

Program na celonárodnej úrovni

Riaditeľ charity Skill Force neskrýval nadšenie. "Máme desiate narodeniny a je nám cťou, že nás podporuje kráľovský patrón," priznal. Princ chce spoločne s charitou rozvíjať program na celonárodnej úrovni.

William na svojej ceste navštívi aj mládež bez domova v Bradforde. Vojvoda sa stretne s mladými ľuďmi a bude viesť prednášku o vzdelávaní.

Súvisiace články

Najčítanejšie