Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Princ Harry (29) a William (31) pomohli slovenskej rodine
Zdielať na
Showbiznis

Princ Harry (29) a William (31) pomohli slovenskej rodine

Obavy sa naplnili do bodky. Anglicko zasiahli ďalšie výčiny počasia. V ohrození sú tiež Slováci. Dom jednej slovenskej rodiny osobne zachraňovali samotní princovia - Harry aj William.

Angličanom je horšie než zle. Záplavy, vysoká spodná voda, silný vietor ich fackujú zľava sprava. Ich princovia teda vyrazili do boja. "Prišli vojaci a najväčšie prekvapenie bolo, že k nám dokonca prišli aj princ William a princ Harry." To sú slová pána Vozára. Slováka, žijúceho v anglickom Windsore.

Na vlastné oči videl ako si princovia vykasali rukávy a pomáhali stavať protipovodňovú ochranu. "Prišli síce s vojakmi normálne, štandardne, ale samozrejme okolo princa Williama a Harryho bola samostatná ochranka, ktorá nás nepustila bližšie ako na nejaké 4 metre ku nim," opisuje Vozár.

Ľudia, ktorí pred záplavami ešte neušli s otvorenými ústami pozerali, ako korunované hlavy makajú. "Boli dosť zaneprázdnení, teda naozaj pomáhali a neodpovedali na žiadne otázky ani nás domácich, ani novinárov, ktorí sa tam zbehli," dodáva Vozár.

Celá akcia sa zbehla veľmi rýchlo. Pán Vozár však stihol historický okamih odfotiť. "Ako som povedal, postavili tie zábrany, naskákali do auta a presunuli sa ďalej. Ale ja som sa už musel vrátiť do roboty," tvrdí Slovák žijúci v Anglicku.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Milan Zamboj

Zdielať na

Najčítanejšie