Jasno
21°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Takto chutí sláva! Autogramiáda súťažiacich X Factoru
Zdielať na

Takto chutí sláva! Autogramiáda súťažiacich X Factoru

BRATISLAVA / Finalisti speváckej šou X Factor si užili svoj prvý celebritný moment. Koncertovali v bratislavskom nákupnom centre a rozdávali autogramy. Práve vďaka fanúšikom to bol pre nich nezabudnuteľný zážitok.

Tešia sa na finálový večer

"Ja som to zažil niekoľkokrát, ale toto je ešte krajšie," opisoval svoje pocity spevák Peter Bažík. Najmä preto, že Petra povzbudzovala aj rodina, manželka a dcérka. Aj Klaudia a Ricco si prítomnosť priaznivcov užívali a už teraz sa tešia na finálový večer.

"Je to nádherný pocit, keď sa môžeme takto osobne poďakovať tým ľuďom," dodáva Klaudia. Katka Ščevlíková rozdávala nielen podpisy, ale aj úsmevy.

Vávra na roztrhanie

"Bolo to super spievať pred fanúšikmi X Factoru, sú to skvelí fanúšikovia," tvrdí Ščevlíková. Tibor Gyurcsík a Matěj Vávra boli priam na roztrhanie. Nuž, dievčatám sa nepochybne páčia. "Toto bolo úplne prvé, že sme sa stretli, je to živšie a máme lepší pocit," povedal Tibor.

Tetovania sú dnes v móde. Tomuto trendu podľahli aj niektorí súťažiaci z X Factoru. Uhádnete ktorí? Prečítajte si viac TU.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie