Zatiahnuté
Bratislava
Rudolf
17.4.2024
Hľadá sa princezná! Princ Harry (29) sa chce ženiť
Zdielať na

Hľadá sa princezná! Princ Harry (29) sa chce ženiť

Stať sa princeznou? To je jednoduché! Nemusíte čakať roky ako Kate Middleton. Stačí sa prihlásiť do novej reality show a šľachtičnou sa môžete stať už o pár týždňov. Princ Harry si totiž hľadá manželku.

Budúca princezná

Rozprávka na anglický spôsob, ale len na oko. Dámy sú skutočné, ale princ Harry nie je princ Harry, ale 24-ročný dvojník Matt Hicks. "Sledovala som podobné súťaže, ale nikdy som sa neprihlásila. Myslím však, že táto je ma hodná," priznáva účastníčka.

Súťaž, ktorá preletela svet, sa momentálne udomácnila vo Veľkej Británii. Dvanásť Američaniek neváhalo a prihlásilo sa. Sú mladé, krásne a chcú byť princezné.

Príprava na show ale jednoduchá nebola. Falošný princ Harry podstúpil tvrdší výcvik ako jeho vyvolené. Hodinu šermu vystriedalo stolovanie, správna výslovnosť, dejiny kráľovskej rodiny, výučba grandióznosti v chôdzi aj prejave. "Nový" Harry musí zvládať protokol od hora dole.

Zmenou prešla aj jeho vizáž - prefarbil si vlasy z blond na ryšavé. Pomohol mu však šikovný štáb a rekvizity a jeho dámy začala z neho padať na zadok. Každá zažije romantiku pri mori, výlet helikoptérou, život na zámku, kriket a ďalšie kráľovské radovánky.

Pre vyvolenú "princeznú" však show skončí asi plačom. Keď zistí, že Harry nie je Harry z kráľovskej rodiny a všetko, o čom snívala, je len ilúzia. Bude sa musieť rozhodnúť, či 24-ročného environmentálneho konzultanta bude považovať za svojho princa na celý život.

Súvisiace články

Najčítanejšie