Polojasno
22°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Horján (38): Nepatrím medzi tých najinteligentnejších hercov
Zdielať na

Horján (38): Nepatrím medzi tých najinteligentnejších hercov

BRATISLAVA / Zrejme každý vie, koľko váži, koľko meria a koľko má rokov. Nie každý však vie, aké má IQ. Boli sme zvedaví, či to vedia známi ľudia.

V matematike Zora nie je doma

V súboji národov za Slovákov vytasili svoje vedomosti aj tri známe osobnosti. Fitnesska, herec a spevák. My sme im dali ťažkú otázku. Či poznajú svoje IQ. "Musím sa priznať, že som si nerobila IQ test, nejak som sa k tomu nedostala." Hovorí Zora, ktorá sa nám tiež priznala, že nie na všetko pozná odpoveď.

"Určite nie som doma matika, fyzika, chémia, ak mi dáte vzorec, alebo vyrátať odmocninu, to nie," dodáva. A čo Viktor Horjan, ako jemu ide matematika?

Neviem, koľko mám na účte peňazí

"Ja mám vždy problém s matematikou, nikdy neviem, koľko mám na účte peňazí," priznáva Viktor. A vieš aké máš IQ? "Preboha nie, ja nepatrím medzi tých najinteligentnejších hercov, som rád, že som priemer, teda dúfam," dodáva herec.

Dúfali sme, že génia nájdeme v spevákovi, ale ani Peter Nagy nevie výšku svojho IQ. "Ja IQ, božechráň. Ja si myslím, že v tom by sa nemalo súťažiť, ľudia by si mali zistiť či sú k sebe dobrí," dodáva Peter.

Súvisiace články

Najčítanejšie