Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Súboj národov preverí IQ Slovákov a Čechov! Kto vyhrá?
Zdielať na
Showbiznis

Súboj národov preverí IQ Slovákov a Čechov! Kto vyhrá?

Súboj národov bude mať premiéru na Jojke už v piatok 21. marca. Moderátori Michal Hudák a Martin Dejdar v ňom budú mať úlohu preverovať inteligenciu súťažiacich. Uvidíme kto na tom s vedomosťami bude lepšie, či Slováci alebo naši českí bratia...

Kto je lepší? Slováci alebo Česi? Už v marci si zmerajú sily vo veľkej televíznej šou Súboj národov!

Zmerajte si sily a zistite, či máte vedomosti ako českí alebo slovenskí súťažiaci. Televízia JOJ prináša už v marci zábavný program Súboj národov vychádzajúci zo zahraničnej licencie. Prvýkrát sa formát Test nation objavil v roku 2001 v Holandsku a odvtedy sa vysielal v mnohých krajinách sveta.

Aby sme zábavnú šou trochu okorenili, vniesli sme do nej prvok súboju dvoch naozaj bratských národov. Dvaja moderátori - Čech Martin Dejdar a Slovák Michal Hudák - prevedú každý svoj národ pozostávajúci z 27 súťažiacich a troch celebrít súťažou, kde počas osemdesiatich minút preveria nielen ich IQ, ale aj rôzne oblasti praktického života, či položia otázky v mnohých tematických blokoch.

Pripravených je spolu 12 celovečerných súbojov. Úvodný a finálny preverí práve IQ oboch národov. V tom prvom sa ukáže, kto má vyššie IQ – Česi alebo Slováci – a v tom poslednom sa podľa výsledku zhodnotí zmena alebo potvrdí prvotný výsledok. Zvyšných 10 epizód bude tématických. Súťažia aj celebrity! Tie môžu súťažiacim pomôcť, zasiahnuť do deja, prípadne zvrátiť výsledky. Z každého súťažného večera vzíde jeden víťazný národ. A moderátor? Diváci sa môžu tešiť na osvedčené moderátorské esá!

Súboj národov bude mať premiéru už v piatok 21. marca na JOJke!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie