Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Spisovateľka Keleová Vasilková (49) má hlavu v smútku!
Zdielať na
Showbiznis

Spisovateľka Keleová Vasilková (49) má hlavu v smútku!

Autorka obľúbených kníh nielen pre ženy - Táňa Keleová Vasilková má hlavu v smútku. Známu spisovateľku našťastie nepostihla žiadna zlá správa. Čo sa vlastne stalo?

Dominik Dán, Maxim E. Matkin, týchto spisovateľov pravdepodobne nikdy nestretnete. Nie sú skutoční, sú to iba vymyslené mená. Naopak Táňa Keleová Vasilová je reálna, slovenská spisovateľka, ktorú občas škrie, že aj ona nezačala písať knihy pod pseudonymom.

"Teraz mám hektické obdobie, kvôli mojej novej knihe. Teraz sa to všetko na mňa navalilo a budem vytrhnutá z môjho pokoja. Nedávno som povedala dcére: dokelu, prečo som nenapísala knihy pod pseudonymom," priznáva známa spisovateľka.

Ale to len preto, že má teraz viac povinností, ktoré ju trošku unavujú, inak je spokojná zo spätnej väzby od jej čitateľov, ktorí ju spoznávajú a to ju veľmi teší. "Je milé, keď ma ľudia spoznávajú. Páči sa mi, keď sa ma niečo ľudia na ulici pýtajú a ja im odpovedám. Nie je to obťažujúce, práve naopak," dodáva Táňa Keleová Vasilková, ktorá je dnes je jednou z najpredávanejších slovenských spisovateliek ale za svojimi začiatkami sa rada obzerá stále.

V pamäti si uchováva množstvo cenných spomienok, do tejto kategórie patrí aj tá, keď po prvýkrát uvidela svoju knihu v predajni. "Keď som bola na prechádzke s celou rodinou, tak môj 12 ročný syn začal kričať: mami pozri, tvoja kniha je vo výklade. Tak sme k výkladu všetci pribehli a ja som začala tancovať," spomína s úsmevom obľúbená slovenská spisovateľka.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie