Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Takto bojujú s hnevom Imre a Gejza z Paneláku
Zdielať na
Showbiznis

Takto bojujú s hnevom Imre a Gejza z Paneláku

Každému občas prasknú nervy. Dokonca aj takým pohoďákom ako sú Sveťo Malachovský a René Štúr sa to raz za čas stáva. A potom si to môže odskákať aj taká osoba, ktorá za to celkom nemôže.

Pohodák, kluďas, flegmoš, skrátka chlapík, čo sa nenechá vytočiť do vývrtky. Tak pôsobí ako Sveťo Malachovský tak René Štúr. Nielen že tak pôsobia, oni takí sú. No raz do roka aj im pretečie kalich trpezlivosti. "Viem vybuchnúť. Mám balkánsku krv, takže viem sa dosť nahnevať. Hlavne keď mám zlé dni," priznáva herec René Štúr.

Nechtiac si to minule v prípade Sveťa Malachovského odskákal muž zákona. "Aj touto cestou sa mu ospravedlňujem. Každý človek to má s hnevom inak. Niekto to má v pravidelných intervaloch ale mne to stačí vyventilovať raz za pol roka," priznáva herec Svätopluk Malachovský. Sveťo naozaj patrí do kategórie pokojný prístav. Jeho pobrežie nerozhádžu ani vlny špičky či celkovo dopravy a našich vodičov. "Nie som nervózny ani pri šoférovaní. Dokonca keď počúvam mojich kamarátov a kolegov, že ich dokážu vytáčať veci pri šoférovaní, mňa to obchádza," dodáva herec známy zo seriálu Panelák.

Popustiť kohútik ventila a z chuti si zavrieskať je občas vraj aj zdravé. Určite by sme na túto tému našli výskum aj nejakých šikovných amerických vedcov. V každom prípade Sveťo uvažuje aj nad prevenciou. René sa na otázku vytočenia do nepríčetna taktiež pozerá z pozitívnej stránky. "Musíme si prejsť aj zlými dňami. Inak by sme si nevážili tie pekné dni. Raz si hore a raz dole," dodal Sveťo.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie