Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Vystrašený Thomas Kamenar (34): V stratenom lietadle som mohol sedieť ja!
Zdielať na
Showbiznis

Vystrašený Thomas Kamenar (34): V stratenom lietadle som mohol sedieť ja!

Nezodpovedané otázky, smútok a zúfalstvo. Slová, ktoré sa spájajú so záhadou strateného lietadla z Malajzie. Moderátor Thomas Kamenar vie, že mal štastie. V tomto lietadle mohol totiž pri návrate z dovolenky sedieť aj on.

Jedným z pasažierov na palube lietadla rovnakej spoločnosti bol len pár dní pred hroznou správou, ktorá obletela svet aj Thomas Kamenar. "Bol to pre mňa veľmi čudný pocit," priznáva moderátor Páli vám to? Thomas Kamenar.

V tom momente sa mu hlavou prehnalo množstvo myšlienok. Veď na palube mohol byť aj on. "Keď som si potom prečítal a snažil sa prísť na to, čo sa stalo, bolo to veľmi čudné," dodal moderátor.

Thomas je nielen moderátor, ale aj novinár. Pracuje aj v rakúskej ORF. A ako novinár začal vyhľadávať informácie a dovolenka mu takmer skončila. V momente, kedy si človek uvedomí, že sa mohol stať súčasťou tejto situácie, nepomôžu ani štatistiky. Letecká doprava sa totiž radí medzi jednu z najbezpečnejších. "Štatisticky je veľmi malá pravdepodobnosť, že sa to stane. Napriek tomu sa to stáva, je to taka lotéria. Raz sa to môže stať každému," myslí si Thomas.

Na ceste naspäť nemal žiadne návaly horka, ale predsa čudný pocit. Thomas v lietadle najčastejšie spí a na možné riziká radšej nemyslí. Lieta pomerne často, ale silné turbulencie, alebo akékoľvek podobné situácie doposiaľ nezažil.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie