Skoro jasno
24°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Z Romana Fratriča (46) je opäť mafián
Zdielať na
Showbiznis

Z Romana Fratriča (46) je opäť mafián

Veľký návrat na obrazovku! Ten chystá herec Roman Fratrič. A to vďaka seriálu Ochrancovia. Že vám jeho meno nič nehovorí? Pozrite si reportáž.

Je vám meno Roman Fratrič povedomé? Bodaj by nie. Veru, na Rudinka, krutého mafiánskeho bosa so seriálu Mafstory sa nedá zabudnúť. Aj v Ochrancoch zostane tejto svojej charakterovej postave verný. "Budem hrať podobnú postavu ako v Mafstory, čiže úžerníka," prezradil herec Roman Fratrič.

V scéne počas nakrúcania si spolu s Romanom zahral aj Marek Ružička, ktorý v Ochrancoch stvárňuje detektíva Filipa Kvašňanského. Úloha zlého a drsného, hrozivo vyzerajúceho no zároveň pokojného úžerníka, mu naozaj sadla priamo na telo. "Tento úžerník nie je až taký zlý, je dobrý človek. Požičia peniaze tým, ktorí nemajú a až tak netlačí na pílu," hovorí o svojej postave Roman.

Ale tlačí, ale veľmi sofistikovane. Roman sa pred seriálovou kamerou objaví po dlhšom čase, no na herectvo nezanevrel. V súčastnosti sa viac ukazuje v divadle. "Občas si niekde zahrám, práve som bol v Prahe, bol som v Púchove, ale pomaličky chystáme niečo nové," prezradil Roman Fratrič.

Vžiť sa opäť do úlohy mafiána pre neho nebolo vôbec ťažké. "Myslím si, že človek už je tak zadefinovaný, že toto toľko hral, že iba vytiahne šuflíček a spomenie si, aký bol," dodal herec.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie