Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Rozmazanú fotku z Oscarov kopírujú najznámejšie celebrity!
Zdielať na
Showbiznis

Rozmazanú fotku z Oscarov kopírujú najznámejšie celebrity!

Tohtoročné udeľovanie Oscarov máme ešte čerstvo v pamäti. Možno aj pre šialenstvo s fotografiami na sociálnych sieťach. Moderátorka večera Ellen DeGeneres urobila počas priameho prenosu jeden záber. Rozmazaný a nekvalitný. Stal sa najzdieľanejším záberom všetkých čias.

Fotka, odfotená na 86. ročníku udeľovania Oscarov, obletela cely svet! Za rekordný čas si ju na internete pozreli milióny ľudí. Stala sa totiž najzdieľanejšou fotografiou na svete. Prekonala tak rekord, ktorý držal Barack Obama. Viac si pozrite TU.

Celebrity milujú selfies a Ellen Degeneres touto fotkou rozpútala celosvetovú debatu o tom, prečo. Krásu selfies objavil istý fotograf už v roku 1839, na popularite však nabrala až v tomto storočí. Mnohé známe tváre nás denne zaplavujú obrázkami zo svojho súkromia, kde v rukách zvierajú telefón a fotia samých seba. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

Našpúlené ústa, pózy, v ktorých sa cítia pohodlne. Veď ako sa vraví, čo si nespravíš, nemáš a kto ťa odfotí lepšie? no predsa najlepším fotografom si ty sám, tak prečo to neskúsiť.

Vyznávačmi takéhoto "proma" sú už takmer všetci. Sociálne siete sú zaplavené vlastnými a sebou zhotovenými portrétmi. Len nedávno svet obletelo pozadie Kim Kardasian, ktoré ukázala hneď po narodení potomka, alebo prednosti Nicki Minaj. Nezaostáva ani kontroverzná Miley Cyrus a Katty Perry. Hviezdy sa jednoducho rady pochvália čímkoľvek. Môžeme to nazvať závislosťou, ktorú niektorí odsudzujú. Iní ju berú ako príležitosť na to, ako upútať pozornosť. A sú aj takí, ktorí čaro selfie objavili až po nedeľných Oscaroch vďaka Ellen.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie