Polojasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Slovensko má televíznych Oscarov. Hlasujte v ankete Telkáč 2013!
Zdielať na
Showbiznis

Slovensko má televíznych Oscarov. Hlasujte v ankete Telkáč 2013!

Ďakujeme vám, milí naši diváci! Za to, že nás máte radi. Nie, to nie je samochvála! Dôkazom je priebežné hlasovanie v internetovej televíznej ankete Telkáč 2013!

Sympaťáci z telkáča. Obľúbenci, bez ktorých by televízia ani nebola televíziou! Herci, moderátori, seriály, či relácie. Najlepších treba odmeniť. Udeliť im takých malých Oskarov za to, že nám neraz dokážu pozdvihnúť náladu. "Takéto ocenenie je pre mňa odmenou, robíme to predsa pre ľudí, oní sú dôležití. My sa na tom môžeme tiež zabaviť, ale oni sú ten dôvod. A keď nám dajú svoj hlas, veľmi nás to poteší," neskrýval radosť moderátor Janko Mečiar.

Najobľúbenejšia moderátorka, moderátor, herečka, herec, slovenský seriál,  program o životných príbehoch, najobľúbenejšie spravodajstvo a publicistika, reality šou, najobľúbenejšia slovenská televízna stanica, ci online seriál. V ankete Telkáč môžete zahlasovať za toho najlepšieho TU.

V predbežnom hlasovaní je nominovaných niekoľko tvárí televízie JOJ a jedným z najúspešnejších formátov sú jojkárske Veľké noviny. "Teší ma to a teší to aj všetkých ostatných kolegov, ktorí sa na výrobe správ podieľajú," hovorí moderátor Mečiar.

Samozrejme nezaostávajú ani naše seriály Súdna sieň a Panelák. "Nás tvorcov Súdnej siene nominácia veľmi teší, pretože od roku 2008 na to čakáme. Teraz sme veľmi veselí a dúfame, že vyhráme," hovorí dramaturgička Súdnej siene Katarína Gažová.

Najviac hlasov z pomedzi našich tvárí majú zatiaľ Lucia Barmošová, Janko Mečiar, Lukáš Latinák, Juraj Kemka, Ján Koleník, Michal Hudák a Pyco. Takže, držíme palce!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie