Oblačno
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Legendárnemu Michaelovi Jordanovi (50) sa narodili dvojičky!
Zdielať na
Showbiznis

Legendárnemu Michaelovi Jordanovi (50) sa narodili dvojičky!

Zdroj: facebook.com/michael jordan

CHARLOTTE / Manželka legendárneho amerického basketbalistu Michaela Jordana priviedla na svet dvojičky - dcérky Victoriu a Ysabel.

Podľa agentúr AP jeho 32-ročná manželka Yvette, priviedla na svet jednovaječné dvojičky v nedeľu na klinike vo West Palm Beach na Floride. "Yvette Jordan a deti sú po pôrode v poriadku a rodina je veľmi šťastná z ich narodenia," povedal pre agentúru Associated Press Jordonov hovorca Estee Portnoy. Jordan je v súčasnosti majiteľom tímu zámorskej NBA Charlotte Bobcats. Tím je momentálne na 8. priečke vo východnej konferencii a majú šancu na postup po prvýkrát, odkedy tím prevzal Michael Jordan.

Čoskoro 51-ročný Jordan už má tri deti s bývalou manželkou Juanitou Vanoyovou, s ktorou sa rozviedol pred ôsmimi rokmi. Dvoch synov Jeffrey Michael a James Marcus a dcéru Jasmine. S terajšou ženou a bývalou modelkou Yvette Prietová sa zosobášil 27. apríla minulého roka, píše britský denník Daily Mail. Jordan vyhral šesťkrát NBA s Chicagom Bulls, 14-krát si zahral v Zápase hviezd a päťkrát ho vyhlásili za najlepšieho hráča súťaže.

Istý muž zo Chicaga kúpil v dražbe prostredníctvom aukčnej siete eBay za takmer desaťtisíc dolárov galón (približne 3,8 litra barbecue omáčky.

Tá sa na začiatku 90. rokov minulého storočia používala na sendvič McJordan z dielne svetoznámeho reťazca rýchleho občerstvenia. "Predpokladám, že išlo o fanúšika Bulls," domnieva sa podľa ESPN Mort Bank, bývalý majiteľ prevádzky v Severnej Dakote. Viac TU.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk, SITA, Daily Mail

Zdielať na

Najčítanejšie