Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pozrite si krásku Priyanku (31), očarila celý svet
Zdielať na
Showbiznis

Pozrite si krásku Priyanku (31), očarila celý svet

Hviezdy Hollywoodu pozná každý, ale poznáte aj hviezdy Bollywoodu? Vody Slovákmi neprebádané, však ukrývajú viac, než by ste si mysleli. Skvelá genetická výbava, talent na spev, herectvo aj modeling. To je Priyanka Chopra.

Ako na túto nádhernú ženu reagujú ľudia je zjavné nielen pri pohľade na zábery dlhých zástupov pred obchodným domom renomovanej značky. "Wow! Stretol som sa s Prijankou a ona je úžasná," povedal pre média miestny fanúšik.

Ale poďme trocha späť v čase. Prijanku Čopru ľudia registrujú odkedy si zasadla na trón ako najkrajšia žena sveta. V roku 2000 vyhrala prestížnu súťaž krásy Miss World. A odvtedy sa jej len sypú ponuky na najprestížnejšie módne kampane. Stala sa prvou Indkou, ktorá je tvárou značky.

"Všetky dievčatá značky predo mnou boli úchvatné blonďavé krásky. Ten moment, že si značka vybrala mňa, dievča z Indie je znakom diverzity, ktorú považujem za skvelú. Dievča odvedľa už nebude ako pred tým, dievča odvedľa už môže byť odkiaľkoľvek," neskrývala nadšenie Priyanka Chopra.

Prijanka je veľmi aktívna, teda skôr workoholička. Nechala sa zlákať aj filmovým Bollywoodom. Nakrútila množstvo filmov a zaradila sa na zoznam top hercov. Vyberá si náročné úlohy, poslednou bola postava autistky vo filme Barfi. Aktuálne nakrúca ďalší úchvatný príbeh. O žene, ktorá zažiarila vo svete boxu.

"Pre mňa je príbeh o Mery Kom extrémne inšpiratívny. Je päťnásobnou svetovou šampiónkou z Indie, ktorá má dve bábätká, avšak stále boxuje. Aktuálne sa chystá na olympiádu a z tej poslednej priniesla domov bronz. Pre mňa je symbolom ženy, ktorá dodáva ostatným ženám silu a odvahu nenechať sa utláčať," dodáva úspešná herečka.

Hoci má Priyanka vo svete filmu už veľa za sebou, táto úloha ju zaskočila. "Keď som podpisovala zmluvu, ani vo sne som nepredpokladala, že dostanem toľko úderov do tváre ako počas tréningu a nakrúcania. Aj napriek tomu je to pre mňa neuveriteľný zážitok a to sme ešte len v polovici filmu," dodáva kráska.

Z Londýna, kde aktuálne propaguje módnu kampaň, sa presunie späť do Indie a pokračuje v nakrúcaní. Ale to by nebola Priyanka, ak by si k tomu ešte niečo nepribalila. A tak ju musíme predstaviť ešte v jednom povolaní - Priyanka je aj hudobná hviezda!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/ Adriana Mikundová

Zdielať na

Najčítanejšie