Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Sisa Lelkes Sklovská (48) a jej šialený účes. Takto vznikol
Zdielať na
Showbiznis

Sisa Lelkes Sklovská (48) a jej šialený účes. Takto vznikol

To že má Sisa Sklovská záľubu v extravagantných účesoch je už všeobecne známe. Snáď by sme si ju ani nevedeli predstaviť, keby prišla učesaná tak normálne. A to že jej účesy dosahujú naozaj úctyhodných výšok, jej vôbec neprekáža. A dokonca ani jej manželovi, ktorý býva často pri týchto kreáciách od nej aj o dve hlavy nižší.

Sisa to musí svojmu Jurajovi robiť naschvál! Riadne vysoká speváčka ešte podrástla svojím  extravagantným účesom! "Nie, ja som celý život chcela byť ešte vyššia," hovorí speváčka.

176 centimetrov vysoká Sisa meria vždy ešte o čosi viac, lebo je známa svojou vášňou pre vysoké topánky. "Teraz mám najnižšie," priznáva. I keď si skutočne dala o čosi nižšie podpädky, ako obyčajne, Jurajovi by na dorovnanie k nej, stále chýbali ešte dve hlavy "Pri tanci, keď som sa pozeral do jej očí, hneď som odhadol, že aspoň topánky nemáš vysoké," pokračuje Juraj.

Ako sa speváčka priznala, nad tým, čo si oblečie, alebo aký bude mat účes príliš dlho nepremýšľa. "Nepatrím k tým, ktoré majú stres. Nie, veď ja som už ostrieľaný človek, čo už prežil všeličo," hovorí speváčka. Týždne príprav, či hodiny pred zrkadlom u nej určite nehrozia.

Aj jej účes na Ples v opere bol vytvorený veľmi rýchlo a spontánne. "Tento výtvor sme vytvorili v deň konania plesu a vôbec sme netušili, čo to bude," prezrádza. S umeleckým dielom na hlave bola zdá sa, aj napriek Jurajovej výške veľmi spokojná.

"Mňa to baví, keď ma niečo prekvapuje. Chceli mi urobiť niečo úplne ináč... je to adrenalín, ja to milujem," dodáva Lelkes-Sklovská.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:20!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie