Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Paul Walker (†40), hviezda Rýchlo a zbesilo, zomrel pri autonehode
Zdielať na
Showbiznis

Paul Walker (†40), hviezda Rýchlo a zbesilo, zomrel pri autonehode

Zdroj: ISIFA

Pri autonehode zahynul vo svojich 40-tich rokoch hollywoodsky herec Paul Walker, hviezda filmovej série Rýchlo a zbesilo. Podľa agentúry AP Walker v dobe nehody, ktorá sa stala v sobotu severne od Los Angeles, za volantom nesedel.

Podľa prehlásenia z oficiálnej facebookovej stránky herca, bol Walker v momente nehody spolujazdcom v priateľovom aute. Namierené mali na charitatívnu akciu organizácie Reach Out Worldwide.

Obaja podľa miestnej polície po náraze do stĺpa osvetlenia a stromu v červenom Porsche zahynuli. Keď na miesto dorazila polícia, vozidlo bolo v plameňoch.

Walker naposledy pracoval na siedmom diele série Rýchlo a zbesilo, ktorá ho najviac preslávila. Posledným dokončeným filmom s Walkerom je thriller Hours.

Akčné filmy Rýchlo a zbesilo sú o ilegálnych závodoch rýchlych automobilov v uliciach. Walker v nich stvárnil postavu policajta Briana O'Connera. Prvý film série z produkcie Universal Studios prišiel do kín v roku 2001.

"Paul bol 14 rokov skutočne jedným z najmilovanejších a najrešpektovanejších členov našej štúdiovej rodiny a táto strata je pre nás zdrvujúca," vyjadrila sa spoločnosť Universal Studios.

Walker začal hrať v útlom veku, často sa objavoval v reklamách. V roku 1987 si zahral postavu profesora Benneta vo filme Príšera z šatníka a zažiaril napríklad tiež v televíznom seriáli Throb. Zanechal po sebe 15-ročnú dcéru Meadow.

Rýchlo a zbesilo 7 dokončia aj napriek úmrtiu hlavného predstaviteľa. ČÍTAJTE TU.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: topstar.sk/ČTK

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie