Polojasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herečka Magda Paveleková (82): Drsný odkaz fajčiarom!
Zdielať na
Showbiznis

Herečka Magda Paveleková (82): Drsný odkaz fajčiarom!

Zdroj: ISIFA

Cigarety z duše nenávidí. Nechápe, ako môže vôbec niekto fajčiť. Nerozumie tomu a zdá sa jej to zbytočné a nezmyselné. Dôvod, prečo je takou zarytou odporkyňou nikotínu, pochopí každý z vás, keď bude čítať aj ďalej...

„Odjakživa totiž bojujem proti fajčeniu. Nikdy v živote som si ani len nepotiahla,“ tvrdí známa herečka, ktorá sa už síce vytratila z divadelných dosiek, ale nie z pamäti svojich fanúšikov. Áno, pani Majda, ako ju mnohí oslovujú, neznáša cigarety, ale strašne!

„Keď som mala desať rokov bola som pritom, ako zomieral môj starý otec. Bol zarytý fajčiar. Ku koncu už fajčil aj dve cigarety naraz. Zaživa sa udusil. Vyfajčil aj 80 cigariet denne. Mal 65 rokov, keď zomrel na rakovinu pľúc,“ vysvetľuje pôvod svojej nenávisti k fajčeniu Paveleková.

Preto by chcela odkázať pánom fajčiarom a fajčiarkam toto: „Prepáčte, ale smrdíte. Nepomôže vám ani umytie zubov, či žuvačky. Smrad vám ide aj z kože. Skúste popremýšľať, či by sa vám bez nikotínu nežilo ľahšie a hlavne zdravšie,“ uzatvára antifajčiarka a protitabaková bojovníčka Magda Paveleková.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:55!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie