Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Varholíková-Rezešová (36): Kopačky tesne pred verdiktom súdu
Zdielať na
Showbiznis

Varholíková-Rezešová (36): Kopačky tesne pred verdiktom súdu

Najdôležitejší týždeň jej života nezačal najlepšie! Maďarský súd už v piatok rozhodne o osude celebritnej Slovenky Evy Varholíkovej-Rezešovej. Jej frajer jej do basy, kde čaká na rozsudok, poslal krutý odkaz: Máš kopačky! Informoval o tom denník Plus jeden deň.

Slovenka je obvinená zo spôsobenia dopravnej nehody vlani v auguste, pri ktorej na diaľnici M3 zahynuli vo vozidle značky Fiat Punto traja ľudia. Ďalšia žena v horiacom aute utrpela ťažké poranenia, ktorým po prevoze do nemocnice podľahla.

Podľa zistení polície bola Rezešová-Varholíková pod vplyvom alkoholu.

Dcéra exministra dopravy dostala v týchto dňoch ďalšiu ranu. Ročné čakanie na rozsudok nezvládol jej snúbenec Lukáš Trnovský. Podľa fotografií na sociálnej sieti facebook si našiel inú.

"Zverejnil na svojom profile  romantickú fotku s peknou mladou Košičankou Zuzanou. Sedia na lavičke v prírode, držia sa za ruky a hrajú sa so psíkom. Komentáre pod fotkou hovoria za všetko," píše Plus jeden deň.

Dnes odzneli pred súdom záverečné reči oboch obhajcov i prokurátora. Ten mal doslova tri a pol hodinový monológ, v ktorom okrem iného upozornil na to, že obvinená Eva začala hovoriť o tom, že ju pred nehodou oslepili protiidúce autá až potom, ako to po roku spomenul znalec.

Podľa maďarských zákonov Varholíkovej-Rezešovej hrozí 5 až 10 rokov za mrežami. POZRITE SI PRILOŽENÚ REPORTÁŽ Z MIESTA NEHODY.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie