Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Sexi moderátorka Strculová (25): Kašle na módu!
Zdielať na
Showbiznis

Sexi moderátorka Strculová (25): Kašle na módu!

Všetky ženy si potrpia na svojom výzore. Keď sa pekne oblečú, vraj sa tak cítia sebavedomejšie. Nie vždy je však tomu tak. Danka Strculová je síce krásna mladá žena, ale nijak extra svoje oblečenie nerieši...

S módou sa nebabre! Nosí to, čo sa jej páči a v čom sa cíti dobre! Strculová nemá problém vyjsť si von napríklad aj v pyžame. V jej skrini sa ale dajú nájsť aj oveľa elegantnejšie kúsky. 

"Mám úplne nové šaty, ktoré som si kúpila. Potom ešte také vianočné, ale nenosím ich často, lebo nie sú pekne tvarované okolo pása. Sem-tam ich ale prevetrám," opisuje moderátorka Novín o 12-tej.

"Obľúbený starý kúsok môže mať 6-7 rokov.Vrátil sa do módy, je to najväčší hit jesene. Takže netreba vyhadzovať staré veci," radí Danka. Tak ako väčšina žien, aj ona sa riadi heslom: To ešte využijem! A tak priznáva, že má problém s miestom v skrini.

Momentálne má Danka záľubu v šáloch. Vraj má vďaka nim veselší deň! A čo robí s oblečením, ktoré po dlhých úvahách nakoniec vyradí? "Darujeme ho," dodáva Danka Strculová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie