Zatiahnuté
11°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Sisa Lelkes Sklovská (48): Idú po nej chlapi aj ženy!
Zdielať na
Showbiznis

Sisa Lelkes Sklovská (48): Idú po nej chlapi aj ženy!

Keď muž povie na ženu, že je pekná, je to normálne. Ale keď žena pochváli druhú dámu, je to prinajmenšom zvláštne. Tento pocit pozná aj Sisa Lelkes-Sklovská. Teda, nie tak ona, ako jej muž Juraj.

Je žiadaná! Sisa Sklovská je obdivovaná nielen mužmi, ale aj ženami! Čím sa samozrejme rád popýši aj jej manžel Juraj Lelkes. Veď kto by sa netešil, ak by počul slová chvály o svojej polovičke.

"Od mužov počúvam komplimenty o manželke. Dokonca môžem povedať, že viac ženy mi hovoria: pán Lelkes, máte krásnu ženu," hovorí Juraj. A ak niečo také povie žena inej žene, kompliment si váži oveľa viac. Je totiž známe, že dámy sa k ostatným zástupkyniam svojho pohlavia stavajú oveľa kritickejšie.

Tí vám skôr odpustia inú farbu kabelky a topánok či nepasujúci strih. Ženy, tie vás behom troch sekúnd zhodnotia a buď vás omilostia, alebo zavrhnú. "Minule sme vychádzali z jedného nočného podniku a sedeli tam tri krásne mladé baby a ja som ich pozdravil," opisuje Lelkes.

A samozrejme, ako sa patrí, pribalil aj jeden kompliment. "Oni mi hneď odkázali: pán Lelkes, vaša žena je ešte krajšia. To bolo od mladej generácie veľkolepé gesto. Mladí ľudia uznali krásu mojej ženy," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie