Polojasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Sexujúci VyVolení Dzvoníková (22) a Paták (25): Rozchod!
Zdielať na
Showbiznis

Sexujúci VyVolení Dzvoníková (22) a Paták (25): Rozchod!

Vy****al ma diabol! Tak aj tieto slová adresovala svojmu milému VyVolená Zuzana Dzvoníková (22). Takto opísala sex pred televíznymi kamerami s kolegom Tomášom. Ich láska však expresne rýchlo skončila a rozišli sa. Informáciu priniesol ako prvý portál topky.sk.

UPOZORNENIE: Obsah nie je vhodný pre maloletých a mladistvých čitateľov.

Rozchod inicioval Tomáš. Dôvodom mohla byť aj nevera. Aj tak by sa dali totiž interpretovať nasledujúce slová:

Je to nočný tvor, stále je len vonku, vkuse behá po diskotékach. Ja chodím do roboty, žijem v Trnave a ona v Bratislave. Neustále sa zabáva a to sa mi vôbec nepáčilo,“ povedal Tomáš Paták pre topky.sk

Študentka tvrdí, že má zlomené srdce a trpí. "Zistili sme, že sa k sebe nehodíme vôbec. V piatok sme sa strašne hádali a nakoniec to celé ukončili," povedala.

Zuzana Dzvoníková každopádne priznáva, že má rada sex. Užívala si preto so svojim milým aj priamo pred kamerami. "Je úžasný vo všetkom. Vie ma aj vy*****ť jak diabol," doslova odpovedala na jednu z otázok. A to s tým, že je jeho prostitútka...

A čo na to mama Alena? "Chcem byť herečka, nie poronoherečka. Otec mi zomrel, keď som bola malá. Moja mama ma pozná, nerieši bulvár, nemá sa za mňa prečo hanbiť," vyhlásila.

Naozaj? POZRITE SI REPORTÁŽ o tom, aká to mala byť veľká láska...

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na

Najčítanejšie