Skoro jasno
15°
Bratislava
Spisovateľka Evita (37): Viem, že som spravila chybu...
Zdielať na
Showbiznis

Spisovateľka Evita (37): Viem, že som spravila chybu...

Zdroj: SITA

Partnerské vzťahy má v malíčku! Ale iba vo svojich knižkách. Spisovateľka Evita Urbaníková, ktorá má za sebou jeden rozvod a aj nejaké rozchody, už asi vie, prečo jej to nevyšlo... Svoje fanúšičky preto vyzýva: Neopakujte moje chyby...

"Chlap o vás nemusí všetko vedieť. Môže sa vám to totiž vypomstiť," myslí si obľúbená spisovateľka. Po rokoch vlastných i cudzích skúseností si už vytvorila istý "zoznam" tém, ktoré so svojim budúcim partnerom či mužom nikdy nebude rozoberať!

"Vo vzťahu si treba dávať pozor na jazyk, pretože to, čo si myslíte, že ten druhý v pohode strávi, tak vôbec nemusí byť a môže ho to raniť," tvrdí. Je toho viac, čo má konkrétne na mysli.

"Napríklad, ak sa vás chlap spýta, koľko ste mali pred ním mužov v posteli, odpovedzte mu s vtipom: "A aké je to správne číslo?", radí Evita.

Ak by ste povedali konkrétne číslo, mohlo by sa mu to zdať veľa a v jeho očiach by ste vyzerali ako nejaká.... veď viete čo. "Minulosť je minulosť! Treba ju vypustiť z debát a nerozpytvávať, a to som ja kedysi nerobila. Bola to veľká chyba," vyslovuje svoj názor úspešná spisovateľka.

Evita má ale oveľa-oveľa viac príkladov z toho, o čom by ženy nemali pred mužmi hovoriť. Sú to fakt dobré rady! Chcete ich poznať? POZRITE SI VIDEO.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: Ivana Šišková

Zdielať na

Najčítanejšie