Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Trojnásobný dedko Junas (51) chce ešte dieťa
Zdielať na
Showbiznis

Trojnásobný dedko Junas (51) chce ešte dieťa

Aj keď Dano Junas na to nevyzerá, je už trojnásobný dedko. Má dvoch vnukov a malú vnučku. Žiadny potomok jeho dvoch dcér ho však dedko nevolá a vraj ani nebude. Dano nie je typickým starým otcom a ani sa tak necíti. Plánuje totiž ešte jedno vlastné dieťa.

Momentálne je Dano Junas vo fáze hľadania. Aj keď je už trojnásobným dedkom, herec hľadá, lepšie povedané čaká na tú pravú ženu,  matku svojho tretieho dieťaťa. "Syna by som chcel, ale  ide o to nájsť vhodný nosič," hovorí.

A kým to príde, venuje sa vnúčatám, ale nie ako typický dedko. "Nie, necítim sa tak, ani to tak nie je, bohužiaľ, chvalabohu, oni mi ani nehovoria dedko, hovoria mi Dano," priznáva herec.

Čas, ktorý s deťmi svojich dcér trávi, si novodobý dedko Dano užíva svojsky. "Dedkovsky nie, robíme somariny, ukazujem im chvaty, oni sa medzi sebou škrtia, a potom mi dcéry nadávajú," dodáva Dano.

A či z neho raz bude typický dedko s čiapkou a v kockovanej košeli rozprávajúci príhody z vojny ani sám nevie. "Ja neviem či to stihnem v tomto živote. Ja by som chcel ešte dieťa," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie