Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Herec Hajdu (50): Divoká oslava v centre mesta!
Zdielať na
Showbiznis

Herec Hajdu (50): Divoká oslava v centre mesta!

Čože je to päťdesiatka! Túto pieseň si už istý čas vyspevuje čerstvý oslávenec tohto jubilea Ady Hajdu. Okrúhliny oslavoval spolu s priateľmi a že to nebola hocijaká oslava... presvedčte sa sami.

Bolo to vraj strašne krásne a ešte to ani zďaleka nekončí. Toto si ešte "musí" odkrútiť. "Ešte ma čakajú v divadle oslavy, potom s rodinou a pre golfistov musím spraviť niečo," vymenováva herec.

No ak budú aj ostatné oslavy také nápadité ako táto, veru že sa má Ady na čo tešiť. "Kamaráti mi kúpili sprievodkyňu. Kúpili mi to autíčko, vláčik a poprepajála to tá sprievodkyňa... Čo všetko som ja zažíval v Bratislave," opisuje Hajdu.

Tour De Bratislava zastala pred VŠMU kde mala zaujímavé hudobné pokračovanie. "Tam bolo depreso, kde sme chodili a spievali mi pesničku, takú veľkú hitovku," spomína herec. "Potom sme nastúpili do normálneho linkového autobusu do Lozorna, kde vybalili vajcia natvrdo, lebo to už bol výlet. Rožky so salámou, rozdávali to ostatným ľudom a stále mi spievali tú pesničku," pokračuje herec.

Ale ideme ďalej. V Lozorne - to je miesto Adyho útočiska, pretože tam má taký chalupodomček, a tam ho čakala dychovka. "Na námestí som tancoval, a potom sme to roztočili na niečo už trošku moderné," dodáva Ady.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:35!

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie