Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Sajfa (34) má po svojom boku novú ženu!
Zdielať na
Showbiznis

Sajfa (34) má po svojom boku novú ženu!

Adela končí, Sajfa má náhradu! Tieto titulky prekvapili pred pár dňami slovenskú verejnosť. Novú krajšiu polovičku mu má robiť Andrea Lehotská. Nová dvojica sa divákom televízie JOJ dokonca predstaví v spoločnom projekte. A verte, že Sajfa má pri sebe adekvátnu náhradu!

Volá sa Andrea. Má 32 rokov a možno ju poznáte aj z relácie Zbohom Slovensko. Rodnú zem opustila ako 16-ročná. Venuje sa modelingu, občas herectvu, novinárčine, prekladateľstvu, píše dve knihy a samozrejme moderuje.

Túto dámu možno označiť prívlastkami úspešná, inteligentná, zaujímavá. Najnovšie stojí po boku Sajfu v novej zábavnej šou Cena je správna.

Spoluprácu si pochvaľujú, vyzerá to tak, že si od prvého okamihu sadli.

"Ja som taký tichší typ, lebo ja sa učím ešte Slovensky. Od koho lepšieho sa to mám učiť ako od Sajfu? On je rádiový typ, nevie byť ticho. Ale myslím že chemicky si rozumieme," povedala s úsmevom sympatická moderátorka Andrea Lehotská.

Predtým ako sa spolu ocitli pred kamerou, alebo na kastingu, mal Sajfa navrch. Andreu si mohol dokonale poobzerať. Tá sa živila  aj živí modelingom.  Keď ju teda Sajfa videl polonahú zaujímalo nás, či by si ho aj ona obzrela tak, ako ho pán Boh stvoril.

"Určite, niééé, ja som ju nevidel nahú. Držala si všetko čo bolo treba," obraňoval sa známy moderátor. "On nemá chlpy a mne sa páčia chlpatí chlapi," zažartovala kráska Andrea Lehotská. Sajfa by po tejto skúsenosti už asi modeling nevyskúšal ani náhodou.

"Ja som zatiaľ modeling nerobil aj keď sa vlastne čudujem Londýnu, Parížu, Tokiu, Milánu, Kalifornii, že agenti kde ste, čo nevoláte?" Odkázal prípadným záujemcom.

Zdroj: topstar.sk/Petra Poláčiková

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:25!

Zdielať na

Najčítanejšie