Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Playmate Mináriková (32) potrebuje chlapa! Zn.: Súrne
Zdielať na
Showbiznis

Playmate Mináriková (32) potrebuje chlapa! Zn.: Súrne

Tik tak - tik tak. Takto znejú biologické hodiny u Jany Minárikovej. Žena, ktorá vystavuje ma obdiv nielen svoje telo, má problém. Ešte nestretla "pána Božského", s ktorý by jej urobil dieťa. Nevadí. Hlavne že vie, aký by mal byť.

Jana Mináriková by už rada stretla strela svojho vyvoleného. Nebaví ju už totiž tráviť voľný čas s kamarátkami. A ponúknuť má naozaj čo! "Chcela by som sa o neho starať a mať s ním bábo," prezradila modelka.

V Janke sa evidentne naštartovali biologické hodiny, jej túžba mať rodinu naberá na obrátkach. "Na to asi treba vhodného partnera, ktorého som ešte nenašla. Tak dúfam, že ho nájdem cez toto leto," hovorí. 

A kto má u plavovlásky najvyššie šance získať si jej srdce? "Mal by mať zmysel pre humor, aby ma zabával a neskôr aj naše deti. Aby bol pozitívny. Aby sme sa vedeli vždy potiahnuť, aby bola dobrá nálada. Aby nepočúval druhých," hovorí modelka.

"Môj najväčší sen je mať dvojičky, čo sa mi každý smeje. Bože, však ty nevieš, aké to je mať jedno dieťa, koľko to je starostí. Ale to je nejaký taký môj sen. Že ma dvojičky - to je niečo také špeciálne. Hneď by som vybavila dve detičky, jedným pôrodom," vysvetľuje modelka.

Budúca nevesta zrejme má presný plán, ako vyrobiť kvantitu s minimálnym vplyvom na jej pekné telo. A pre svoje deti si, ako každá matka, želá len to najlepšie. "Nech sú zdravé a verím, že po rodičoch budú aj krásne a talentované," uzatvára.

Zdroj: topstar.sk/Stanislava Pavolová

Zdielať na

Najčítanejšie