Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Zuzana Haasová (32): Posledný rozhovor pred pôrodom
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Haasová (32): Posledný rozhovor pred pôrodom

Tehotenstvo herečky Zuzany Haasovej bolo bezproblémové. A to aj napriek tomu, že bolo pod dohľadom lekárov kvôli cukrovke. O to viac dnes ráno prekvapila informácia, že o dieťatko pri pôrode prišla. Ona aj desiatky mamičiek s podobným osudom prežívajú najťažšie chvíle života. A pritom aj Zuzana prekypovala počas tehotenstva energiou...

Tehotenstvo seriálovej herečky prebieha bez problémov, zvedavým otázkam novinárov sa však šikovne vyhýba. Aj takúto informáciu sme priniesli koncom minulého mesiaca.

"Keď sa ma pýtajú, čo to bude, poviem bábätko. Kedy poradím? Odpovedám tento rok," hovorila Zuzana v poslednom rozhovore pred tragédiou. POZRITE SI PRILOŽENÉ VIDEO.

Tridsaťdvaročná herečka čakala potomka so svojím partnerom Martinom Kostkom, pričom médiám to prezradila vo februári. Haasová má okrem toho osemročnú dcéru Romanu z prvého manželstva.

Dvojica musela tehotenstvo starostlivo naplánovať, pretože Haasová od detstva trpí cukrovkou a je odkázaná na inzulínovú pumpu.

"Je mi ľúto, prišli sme o bábätko, ale je to citlivá záležitosť, o ktorej momentálne nechcem s nikým hovoriť," napísala v SMS-ke, na ktorú odvoláva denník Nový Čas.

Herečka však aj napriek tomu až doteraz tehotenstvo zvládala bez problémov, ťažkosti sa objavili až v ôsmom mesiaci a lekárom sa dieťa nepodarilo zachrániť. VIAC TU.

Zdroj: topstar.sk s využitím SITA

Zdielať na

Najčítanejšie