Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
JNDG, pot, slzy. Takto ste Barmošovú (31) a spol. ešte nevideli
Zdielať na
Showbiznis

JNDG, pot, slzy. Takto ste Barmošovú (31) a spol. ešte nevideli

Počítače, mikrofóny a kamery vymenili za tenisky, tričká a namiesto robenia reportáži sú zatvorení v telocvični a makajú. Z členov tímu televízie JOJ sa stali tanečníci, ktorí sa pripravujú na veľké tanečné vystúpenie.

Niektorých z novovzniknutej tanečnej skupiny JOJ News Dance Group poznáte z obrazovky. A niektorých nie. Ale s televíziou niečo do činenia majú. Sú totiž všetci členovia a členky spravodajského tímu televízie JOJ.

Vo viac ako 20 člennom tíme nájdete aj tých, ktorí majú s tancom viac ako bohaté skúsenosti. "Tie hodiny sú výborné aj pre mňa ako tanečníčku, ktorá sa tancu venovala 17 rokov," hovorí Dominika Molnárová z Novín o 17-tej. "Mali sme dva tréningy a dvakrát som si zabudol sprchový gél, takže..veľmi zlé," hovorí reportér Dárius Haraksin.

Ale nájdete aj takých, ktorí sa s tancom vôbec nekamarátia. "Ja neviem vôbec tancovať a teším sa, že sa to tu aspoň trošku naučím," hovorí redaktorka zahraničného spravodajstva Jana Koudelová.

Jojkárov na tréningoch trápi Američan Chris, ktorý je profesionálny tréner tanca. "Musia ešte veľa trénovať. Je to pre mňa naozaj ťažká práca," hovorí.

Tanečnú skupinu televízie JOJ ale nedávno posilnila aj Erika Brakolová. "Je to taká príležitosť, aby som si trošku aj zatrénovala a aj sa stretla cez prázdniny s kolegami," hovorí moderátorka.

Jojkári vystúpia spolu s tanečnou školou Riverpark Dance School ako súčasť úspešnej letnej akcie Emma Dance Day s Riverpark Dance School. A to už 27. júla 2013. Majú teda, čo robiť, aby to stihli...

Zdroj:topstar.sk/Laco Ďurkovič

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie