Skoro jasno
20°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
JNDG. Toto je nová tanečná skupina!
Zdielať na
Showbiznis

JNDG. Toto je nová tanečná skupina!

Zdroj: TV JOJ

Reportéri, moderátori - no nielen to! Tváre TV JOJ nepracujú každý deň len na tom, aby vám priniesli najčerstvejšie novinky zo sveta a domova, ale poctivo trénujú, aby už o mesiac predviedli svoje tanečné kreácie pred širokou verejnosťou. Takto vyzerala prvá hodina tanca...

Tanečné začiatky jojkárskej skupiny JOJ News Dance Group neboli ľahké, no nestretli by ste sa tu určite ani s tanečnými drevami. Hoci zapotili sa všetci!

Naši moderátori, reportéri a ďalšie tváre JOJ-ky sa totiž učia tancovať pod vedením skúseného tanečníka z Los Angeles, ktorý spolupracoval aj s takou hviezdou svetového formátu ako Rihanna. Ako profesionálny tréner im nedal ani na chvíľu vydýchnuť a kým jedna skupina trénovala svoje kreácie, druhá príliš času na zábavu nemala.

Tréner má totiž jasnú predstavu, kto musí kde viac zabojovať, ako treba tanečníkov "vyhecovať" k lepším výkonom. A ako sa im to pozdávalo? "Čakal som, že budem robiť medveďku, daj labku. Ale myslím, že celkom to s chalanmi dávame," pochválil sa moderátor TOPSTAR Ján Bakala.

"Nie je to ľahké pre mňa naučiť sa tie kroky, lebo predtým som sa nikdy kroky neučila a je to pre mňa niečo nové," zdôverila sa redaktorka Táňa Slivková. A zabrať dal tanec aj redaktorovi Lacovi Ďurkovičovi. "Je to makačka, hlavne keď netancujem a idem spomalene. Tak to mi dalo veľa, taký tanečný prvok som doteraz fakt nemal."

Jojkári vystúpia spolu s tanečnou školou Riverpark Dance School ako súčasť úspešnej letnej akcie Emma Dance Day s Riverpark Dance School. A to už 27. júla 2013. Majú teda, čo robiť, aby to stihli...

Zdroj: Eva Bariová

Zdielať na

Najčítanejšie