Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Namiešajte si osviežujúci drink podľa Braňa Bystrianského (41)
Zdielať na
Showbiznis

Namiešajte si osviežujúci drink podľa Braňa Bystrianského (41)

Naše celebrity nám teraz poradia svoje tipy na letné chutné nápoje, ktoré si tak nejak vymysleli sami a ktoré im najviac chutia.

Azda najznámejší slovenský barman Imro nedá dopustiť na kombináciu citróna, grepu a minerálky... "Vytlačíme si citrón, nakrájame grep a zalejeme," opisuje svoj recept herec. Tento drink Braňa vždy nabudí a dodá mu kopec energie!

Na jahody zase nedá dopustiť herečka Zuzana Šebová! Aj preto sa stali základom pre dve tekuté pochúťky, ktoré si určite zvládnete urobiť aj vy doma. "Rozmačkáme jahody, poriadne, pridáme bázový sirup a zalejeme minerálkou. Je to plné vitamínov...," hovorí zase Zuzka.

A ďalšia nápojová maškrta seriálovej Inči obsahuje tiež obľúbené červené ovocie a sójové mlieko! Ale pozor, v tomto prípade ho nerozmačkávate na šťavu! "Z tohto sa dá aj najesť, mňam," pokračuje.

Zuzka má však ešte jeden nápojový tromf na osvieženie počas tropických letných dní, ktoré ešte prídu. "Tie dva sú moje najobľúbenejšie, ale čistá VODA je aj tak to úplne NAJ NAJ NAJ," dodáva s úsmevom herečka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/ Ivana Šišková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie