Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Modelka Skoncová (27) a plávajúce prasiatka...
Zdielať na
Showbiznis

Modelka Skoncová (27) a plávajúce prasiatka...

Modelka a už aj moderátorka Soňa Skoncová má rušný život. Od pätnástich rokov, keď sa začala venovať modelingu cestuje krížom krážom po svete. Na jej mape už chýba iba Austrália a bude sa môcť chváliť, že prešla celý svet!

Soňa miluje Los Angeles. Je to mesto, v ktorom sa cíti najlepšie. No nie len Amerika jej prirástla k srdcu. Veľa zaujímavých zážitkov má aj z iných kútov sveta, ktoré sú presne na opačnej strane zemegule ako mesto anjelov.

"Jedným z najkrajších a najveselších zážitkov aké mám bolo sledovanie plávajúcich prsiatok," spomína moderátorka. "Boli sme na výlete a keď sme sa blížili k jednému z turistických miest, vo vode nám naproti plávali malé prasiatka."

Na túto veselú historku vraj nikdy nezabudne. Tak ako na návštevy Las Vegas, Paríža či iných veľkomiest sveta. Ku každej pracovnej ceste či výletu má v zásobe niekoľko spomienok.

Soňa rada a často fotografuje, a na miesta ktoré navštívila má sa rada spätne pozerá na fotografiách, ktoré zverejňuje aj na svojej internetovej stránke.

Ak chcete vedieť, kde by aj vás mohli privítať plávajúce prasiatka a na čo ešte Soňa rada spomína, pozrite si priložené video.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Alexandra Hinková

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie