Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Moderátorka Barmošová (30) dostala ponuku nafotiť sa nahá
Zdielať na
Showbiznis

Moderátorka Barmošová (30) dostala ponuku nafotiť sa nahá

Niektoré ženy nemajú problém odhaliť sa pred objektívom fotoaparátov či kamier. Moderátorka Novín Lucia Barmošová k nim určite nepatrí. Aj keď dostala ponuku nafotiť sa nahá.

Našu šikovnú krásku oslovil istý pánsky časopis. A ako istotne tušíte, podpiskartu nechcel. Teda vlastne áno, ak by na nej bola Lucka v evinom rúchu. Na nahotinky ju však nenahovoríte. "Ja som to zatrhla hneď v prvopočiatku tejto úvahy," vysvetľuje moderátorka.

Touto cestou sa vydávať nechce, aj keď ako sama povedala "nikdy nehovor nikdy, ale asi by som sa nedala zlomiť, za žiadne peniaze," dodáva. A preto ju pred objektívom fotoaparátu uvidíte iba tak akona televíznej obrazovke. Šik aj zahalenú. Hoci má krásny úsmev a je fotogenická, fotenie veľmi nemusí.

"Ja mám rada momentky, také že narýchlo fotky a zdajú sa mi najkrajšie, najlepšie, také že zachytávajú ten okamih a nie tie strojené, to ma nebaví," priznáva Barmošová. Vtedy býva trošku netrpezlivá. No aj keď jej to nie je po vôli, očakávajte od nej v prom rada profesionalitu. Nefrfle, nezdržuje, práve naopak poslúcha na slovo.

"Ja vždy na to upozorním fotografa. Snáď nejakú tu fotku vyberieme, nepotrebujem sa nad každou zaoberať či je dobrá prosto nie, nafoťme a uvidíme, niečo vyberieme," hovorí Lucia.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/ Petra Poláčiková

Zdielať na

Najčítanejšie