Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Agáta Prachařová (27) sa bojí staroby. To radšej smrť
Zdielať na
Showbiznis

Agáta Prachařová (27) sa bojí staroby. To radšej smrť

Zdroj: ISIFA

Agáta Prachařová sa nebráni žiadnej pracovnej príležitosti. Pravdepodobne sa má i vďaka tomu tak dobre, že nemá problém odbehnúť si ku kaderníkovi do nášho hlavného mesta alebo na nemalé nákupy do Viedne.

Agáta Prachařová sa nevie rozlúčiť so svojou veľkou hrivou. A kvôli tomu neváha cestovať na Slovensko, kde si necháva vlasy predlžovať.  "Vydržala som to presne týždeň s krátkymi," hovorí Agáta.

Podľa jej vlastných slov sa celý týždeň bez prirobených vlasov cítila veľmi nepríťažlivo.Na druhej strane, Agáta tvrdí, že sa nebojí experimentovať. Namala by dokonca problém ani s odvážnejšími odtieňmi farieb na vlasy. Napríklad fialovou.

To, že sa napokon vždy rozhodne zostať brunetkou, sa jej pravdepodobne vyplatilo. Z extravagantnej modelky, ktorá vždy prekvapí škandálom a najnovšie aj redaktorky v televízii, sa totiž onedlho stane aj herečka. "Začínam skúšať jedno divadlo, do ktorého ma donútila mama," vraví Prachařová. 

Kariéru herečky však zatracuje hneď v počiatku. Dosky divadla sú jej jednoducho cudzie. "Keď som točila film, to je niečo strašné. Stále tam človek na niečo čaká. To radšej budem chodiť na prehliadky," dodáva Agáta. V práci redaktorky sa však našla.

Pri jej nevyčerpateľnej energii je otázne, čo bude robiť o 10 či 20 rokov. "Tak za 20 už budem mŕtva a za 15 - dúfam, že budem na dôchodku. Je to smutné, ja starnem," zhodnotila samú seba Agáta.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská



Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie