Oblačno
13°
Bratislava
Jela
19.4.2024
V Paneláku sa dejú divy, Mórová (43) sa nepoteší
Zdielať na
Showbiznis

V Paneláku sa dejú divy, Mórová (43) sa nepoteší

V Paneláku sa dejú divy a diať sa aj budú. Napríklad taká Švehlová, ktorú hrá Diana Mórová, veľkú radosť z noviniek zrejme mať nebude...

"Mám pocit, že je tam veľa nových postáv, veľa nových situácií, veľa liniek. Je to také oživenie, je to fajn," hovorí seriálová Angie, Mirka Partlová.

Tak napríklad aj ona prešla nejdednou zmenou. To najnovšou je, že prišla o byt. "Zostal mi ako Kordiakovej manželke, ale prenajala som ho kvôli finančnej situácii. Som u maminy myslím," hovorí Mirkla

Spočiatku nepríjemná Švehová je dnes milujúcou matkou a partnerkou. Ani jej však šťastie a spokojnosť dlho nevydrží. "U mňa sa toho veľa zmení. Neviem či môžem prezrádzať dopredu, Bajza asi odo mňa odíde, lebo sa niečo dozviem," hovorí Diana Mórová.

Scenár denného seriálu mnohým postavám doslova zmení život. "Na jeseň by sa to malo roztočiť inak, až ľudia budú prekvapení. Staronový príde k staronovej," hovorí seriálová Švehlová.

Počas vysielania paneláku sa v ňom vystriedali stovky hercov. Najnovšie pribudlo zopár mladých herečiek a niektoré médiá začali špekulovať o tom, že známe tváre sú v ohrození.

Didi Mórová sa nad bulvárnymi informáciami pousmiala. "Je to obdivuhodné. Každý deň písať niečo takéto. Je to ako sínusoida, raz je to wau, inokedy menej. Ja som sa s tými mladými nestretla, ani s nimi nehrám. Ale vždy to postavia na tej, ktorej si to môžu dovoliť. A na kom si to môžu, no na mne," hovorí Mórová.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Soňa Chotárová

Zdielať na

Najčítanejšie